καθαριστικά πισίνας Ζάκυνθος
καθαριστικά πισίνας Ζάκυνθος

Η εταιρεία WS Stigia Ydata ειδικεύεται στον χώρο της διαχείρισης του νερού της πισίνας, της απολύμανσης του νερού και της λιποδιάλυσης, εξασφαλίζοντας αποκλειστικές συνεργασίες με καινοτόμα, πρωτοποριακά προϊόντα, φιλικά προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Η πολυετής παρουσία μας σε Ακράτα, Ζάκυνθο, Ρόδο και Κρήτη, η συνεργασία μας με εταιρίες κολοσσούς στην εγχώρια και παγκόσμια αγορά και η ενημέρωση και εκπαίδευση του προσωπικού μας σε σεμινάρια σε Ελλάδα και εξωτερικό μας έχουν εμπλουτίσει με μοναδική εμπειρία και τεχνογνωσία.

Οι παροχές υπηρεσιών μας περιλαμβάνουν τακτικό φυσικοχημικό και μικροβιολογικό έλεγχο του νερού της επιχείρησής σας, συμβουλευτικές υπηρεσίες, εκπαίδευση συντηρητών στην ορθή και υπεύθυνη χρήση των φαρμάκων.

Στόχος μας είναι να μένουμε πάντα στο πλευρό του επαγγελματία και της κοινωνίας γενικότερα, μέσω συνεργασιών με εξωτερικούς επιστημονικούς συνεργάτες και διοργανώσεων εσπερίδων με σκοπό την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση σε ζητήματα που αφορούν στην δημόσια υγεία.

Επικοινωνήστε μαζί μας
l

Συνεργαζόμενες Επιχειρήσεις

Brad Image
Brad Image
Brad Image
Brad Image
Brad Image
Brad Image
Brad Image
Brad Image
Our website uses cookies