Το Poolsan είναι το μόνο προϊόν θεραπείας της πισίνας 100% χωρίς χλώριο, για δημόσιες και ιδιωτικές πισίνες (στην Ελλάδα η νομοθεσία ορίζει ότι πρέπει να υπάρχει μια ποσότητα υπολλειματικού χλωρίου στις δημόσιες πισίνες). H ενδεδειγμένη φόρμουλά είναι ένας συνδυασμός φυσικών μεταλλικών ιόντων χαλκού, ψευδάργυρου, αργιλίου, άργυρου και χρυσού, και φέρνει το μέλλον στην διαχείριση του νερού σας σήμερα.

Η επαναστατική εναλλακτική του Poolsan εξαλείφει την ανάγκη για παραδοσιακές θεραπείες με χλώριο στην πισίνα και το σπα, και σας δίνει νερό αστραφτερό, διαυγές, απαλό και άοσμο, νερό που δεν ερεθίζει τα μάτια και το δέρμα και δεν ξεβάφει τα μαλλιά!

Το Poolsan είναι απλό στην χρήση κι έχει σχεδιαστεί για να κάνει εύκολη την μετάβαση από το χλώριο. Η δράση του διαρκεί έως και 3 φορές περισσότερο από τις παραδοσιακές εφαρμογές και θωρακίζει την πισίνα και το σπα σας ενάντια στην άλγη και τα βακτήρια. Τα μη διαβρωτικά μεταλλικά στοιχεία του προστατεύουν τις σωληνώσεις και τις αντλίες σας από επικαθήσεις άλατος και μετάλλων.

Αν ακόμα χρησιμοποιείτε παραδοσιακά χλωριούχα σκευάσματα, είναι πολύ εύκολο να κάνετε την μετάβαση στην μέθοδο του Poolsan!

Χάρη στο Poolsan μπορείτε να έχετε ένα πιο ασφαλές και απολαυστικό περιβάλλον μέσα και έξω από την πισίνα για τους φίλους, την οικογένεια και τους καλεσμένους σας! Σας εγγυάται μια εντελώς νέα κολυμβητική εμπειρία που θα εξασφαλίσει ότι δεν θα επιστρέψετε στις θεραπείες με χλώριο ποτέ ξανα!

Η εφαρμογή του Poolsan ποικίλλει από την διαχείριση του νερού της πισίνας έως την προστασία από την νόσο της λεγεωνέλλας σε πύργους ψύξης και κλειστά κυκλώματα νερού.

Βουτήξτε και ανακαλύψτε την εμπειρία της κολύμβησης μακριά από βλαβερά χημικά!

Δείτε τα προϊόντα
l

Συνεργαζόμενες Επιχειρήσεις

Brad Image
Brad Image
Brad Image
Brad Image
Brad Image
Brad Image
Brad Image
Brad Image
Our website uses cookies